כל קבוצה רואה רק את העדכונים שלה
שחזור סיסמה מתבצע עם אחד מקודי השחזור שקיבלת בהרשמה.
הקודים האלה מוצגים פעם אחת בלבד. כל קוד מאפשר לאפס את הסיסמה פעם אחת. בלעדיהם לא ניתן לשחזר את החשבון.
קוד הצטרפות: העתק
שתף את הקוד רק עם חברי הקבוצה.